Nieuws

14 en 21 april studiemiddag

14 en 21 april studiemiddag   I.v.m. een studiemiddag zijn de leerlingen op 14 en 21 april vanaf 12.35 uur vrij. Alle stages gaan echter gewoon door. Wij vinden het…

Lees meer

Open dag zaterdag 19 februari 2022

Op Zaterdag 19 februari is er weer een open dag. Ga je volgend jaar naar het praktijkonderwijs? Dan willen jij en jouw ouders natuurlijk de school eerst zien, voordat je een keuze maakt. Kom kijken tussen 10.00-12.00 uur of maak een afspraak met Mevr. Ros.

Lees meer

Voorlichting door Halt

Op maandag 22 november en dinsdag 23 november komt HALT voorlichtingen geven op onze school. Het betreft hier leerjaar 1 en 2.

Lees meer

Inschrijfavonden volgend schooljaar

Op maandag 14 maart en dinsdag 15 maart 2022 zijn de inschrijfavonden voor de nieuwe leerlingen voor het volgend schooljaar. Dit kan zonder afspraak. U bent van harte welkom.  …

Lees meer

Cursus grondverzetmachine

De subsidies van de Europese Unie worden bij ons op school ingezet op activiteiten om de stap naar arbeid of vervolgonderwijs optimaal te laten verlopen.

Lees meer

Europees Sociaal Fonds en REACT-EU subsidie

De subsidies van de Europese Unie worden bij ons op school ingezet op activiteiten om de stap naar arbeid of vervolgonderwijs optimaal te laten verlopen.

Lees meer

Inspectiebezoek: ook in Coronatijd Zeer Goed Onderwijs

Op 23 maart 2021 kwam de inspectie op bezoek. Ze bekeken hoe we ons onderwijs aanbieden tijdens de Coronapandemie. Zicht op de ontwikkeling van onze leerlingen, zicht op de kwaliteit en in beeld brengen hoe het met achterstanden staat was het onderwerp. Ze vonden het een feestje om bij ons te zijn. Ook nu waarderen ze ons onderwijs als Zeer Goed.

Lees meer

Heftruck, EPT, Elektrische stapelaar, geslaagd!!!

In de afgelopen week hebben een aantal leerlingen hun theorie- en praktijkexamens afgerond.

Lees meer

LO Challenge: op weg naar een grandioos schoolfeest

Tijdens de Lock down periode willen we even goed blijven werken aan een gezonde school. Daarom gaan we met elkaar zoveel mogelijk kilometers maken. Iedereen, medewerkers en leerlingen, gaan hun kilometers die zij bewegen bijhouden. Fietsen, rennen, wandelen, skeeleren… het maakt niet uit. Voor elke kilometer doet de directie een euro in de pot. We hopen 8000 km te bereiken. Als deze moeilijke periode dan voorbij is en alle richtlijnen het weer toelaten organiseren we een grandioos feest. Hoe meer kilometers we bewegen, hoe mooier het kan worden. We hopen op een feest in de ECI.

Lees meer

Wij vinden het fijn om u te spreken.

Heeft u vragen over onze school?
Onze medewerkers beantwoorden ze graag.