Stageplek

Heeft u een stageplek voor onze leerlingen?

Onze leerlingen zijn praktisch ingestelde jongens en meiden. Ze werken graag met hun handen. Vanaf het tweede jaar werken ze stap voor stap toe naar een baan die aansluit bij het profiel dat ze hebben gekozen. Ze hebben de keuze uit 6 verschillende profielen:

Stagelopen is voor hen de leukste en beste manier om in de praktijk te brengen wat ze hebben geleerd. En natuurlijk om nieuwe vaardigheden te leren die horen bij werken in een echt bedrijf.

Als ze 15 jaar zijn en in het derde jaar zitten, lopen ze één dag per week stage. In het vierde jaar wordt die stage uitgebreid naar twee dagen per week en in het vijfde jaar naar drie dagen. De lengte van de stage is vaak gekoppeld aan de eisen die gelden voor het behalen van een specifiek branchecertificaat. Denk bijvoorbeeld aan VCA, een heftruckdiploma of een cateringcertificaat.

Heeft u binnen uw bedrijf de mogelijkheid om één of meerdere stagiaires van onze school te plaatsen? Neem dan contact op met mevr. Rika Verhagen (r.verhagen@pro-roermond.nl) of mevr. Mariëtte Groen (m.groen@pro-roermond.nl).

In onze speciale informatiegids voor bedrijven hebben wij de belangrijkste informatie over stage voor u verzameld. Deze kunt u hieronder downloaden.

Stageplek B

Wij vinden het fijn om u te spreken.

Heeft u vragen over onze school?
Onze medewerkers beantwoorden ze graag.